Skolplattformen som är med genom hela skolgången

Ansökan och köhantering till förskolan

Ansökan och köhantering till förskolan

Meitner har en modul för ansökan och köhantering till privata förskolor, som enkelt kan aktiveras. Här får vårdnadshavare möjlighet att ställa sitt barn i kö, från den ålder som skolan ställer in i adminpanelen. Ansökan tar med önskat startdatum, kontakt-och personuppgifter, samt syskonförtur. Förskolans administration kan sedan enkelt få en samlad bild av alla som står i kön till förskolan och anta barnen i tur och ordning. Information om möjlig plats skickas ut till vårdnadshavare som då kan godkännas genom BankID direkt i Meitner.

Omsorgstider med enkel in- och utcheckning
Omsorgstider med enkel in- och utcheckning
Omsorgstider med enkel in- och utcheckning

Omsorgstider med enkel in- och utcheckning

Vårdnadshavare kan utifrån verksamhetens öppettider och barnets rätt till omsorg enkelt ange sitt barns vistelsetider direkt i Meitner. Dessa tider skapar sedan ett underlag i vilket man ser antalet barn per dag, vilket blir ett stöd för planering av verksamheten. Meitner har stöd för att hantera olika omsorgsregler för lov och andra schema avvikande aktiviteter. Påminnelser skickas till vårdnadshavarna så att de inte glömmer att ange tiderna. Ett smidigt stöd för in- och utcheckning skapar både trygghet och tydliga rapporter och faktiska tider.

Planera och dokumentera i förskolan

Planera och dokumentera

Pedagogen kan i olika avdelningar skapa planeringar och koppla till förskolans läroplan. Detta kan enkelt följas upp för att se vilka områden som berörts över tid. Med ett smidigt verktyg kan förskolepedagogen enkelt dokumentera olika moment som genomförs med taggar, bilder och detta kan kopplas till läroplanen. Även individuella barn kan taggas för att koppla det till barnets portfolio. I samband med dokumentationen får du även varningar om du taggar barn vars vårdnadshavare inte tillåter att barnet är med på bild. Allt för att förenkla det dagliga arbetet.

Planera och dokumentera i förskolan
Följa barnets utveckling i förskolan in till utvecklingssamtalet
Omsorgstider med enkel in- och utcheckning

Följa barnets utveckling in till utvecklingssamtal

Alla moment som dokumenteras samlas i barnets individuella portfolio som kan följa med barnet vid eventuell skolflytt eller upp till förskoleklass. Dokumentationen används även för att ge en överblickande bild om barnet till pedagogen och kan användas som underlag inför utvecklingssamtalet, som även kan bokas och dokumenteras under mötet i plattformen. Utvecklingssamtalet sparas sedan på barn-kortet och blir synligt för både pedagoger och vårdnadshavare.

Varför Meitner är det bästa alternativet för just din skola

"Det ser onekligen lättanvänt ut."

- Lärare

"Det är supersmidigt att dela information till vårdnadshavare"

- Förskolechef

Samma upplevelse i mobilappen

Finns på App Store och Google Play

Meitner ger samma tillgänglighet i mobilappen som på webben. Alla nödvändiga funktioner för förskolepersonal och vårdnadshavare finns i appen, såsom omsorgstider, in- och utcheckning, planering, dokumentation, kommunikation, nyheter och information från förskolan.

Ladda ner Meitners lärplattform som mobilapp på App StoreLadda ner Meitners lärplattform som mobilapp på Google Play

Kontakta oss idag för gratis demo

Meitner samlar skolans viktigaste moduler i en plattform, och har färdiga integratioenr att slå på med bland annat Google Drive, Microsoft Teams, Ourginal, med flera. Integrationerna kopplas på med ett enkelt klick, utan långa implementationer.

Kontakta Adrian Andersson, Meitners VD, för personlig demo av Meitner skolplattform
Adrian Andersson, VD